середу, 30 листопада 2011 р.

Бізнес ідея по продажу морозива


Різні бізнес-ідеї дозволяють розбагатіти будь-якій людині.
Коли на вулиці спека, у людства виникає бажання попити і скуштувати смак морозива.
Актуальним на сьогоднішній день є бізнес на морозиво. Звичайно, така справа не є новинкою на ринку, однак є багато бажаючих придбати ето задоволення.
Тому, якщо Ви хочете займатися таким бізнесом, для цього потрібно мати лише холодильник на колесах і парасольку. До речі, продаж морозива надзвичайно прибутковий бізнес, тому що націнку, зазвичай роблять близько 200%, і всі витрачені гроші для початку даного бізнесі, повертаються Вам протягом декількох жарких днів, а далі Ви працюєте для себе.
Також своє робоче місце кожен з Вас може розмістити на пляжах, базах відпочинку, парках або інших місцях, де є велике скупчення людей. А парасолька або намет, яка буде розміщена у холодильника - повинна бути яскравого кольору, необхідно включити гучну, але приємну музику, щоб привертати увагу натовпу.
Про придбання товару, то Вам доведеться домовитися з оптовими магазинами, або брати морозиво під реалізацію. Беріть ці солодощі в менших кількостях, проте широкого вибору.
Отже, щоб таку бізнес-ідею втілити в реальність, потрібно проявити божевільне бажання, і тоді у Вас все неодмінно вийде. Даруйте людям солодке задоволення і натомість отримуйте прибуток, який надасть Вам можливість відчувати себе незалежними у фінансовому середовищі.


1 коментар:

  1. бізнес по продажу морозива, дуже хороша ідея. І я думаю що на такому бізнесі можна багато заробити.!

    ВідповістиВидалити